Informatie voor bedrijven

Wat is DayDeal?

DayDeal is een aanbiedingensite waarop bedrijven zonder risico hun product of dienst aan kunnen bieden. Doordat DayDeal lokaal gecentreerd is met 37 stadsportalen, kunnen bedrijven regionaal adverteren. Op deze manier worden specifieke klanten bereikt en kunnen bedrijven snel hun omzet verhogen en naamsbekendheid vergroten. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u een landelijke deal wilt plaatsen: in dat geval wordt uw bedrijf op alle 37 stadsportalen geplaatst en op onze hoofdpagina.
Het enige wat uw bedrijf hoeft te doen is een korting te geven: DayDeal verzorgt alle communicatie rondom deze deal, zoals via social media kanalen als Facebook, Twitter en Hyves. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf in een korte periode onder de ogen van duizenden potentiƫle klanten komt!

Een ander voordeel van DayDeal is het feit dat u niet vooraf hoeft te investeren in advertentiekosten: u hoeft allen maar een bepaald kortingspercentage te geven over de deal. Over de opbrengsten van de deal keert DayDeal minimaal 50% aan uw bedrijf uit!

Wat voor bedrijven kunnen adverteren op DayDeal?

DayDeal gaat met deals van bedrijven in zee die zij zelf ook zou kopen. De deals kunnen heel uiteenlopend zijn: het kan gaan om een korting bij een restaurant, een schoonheidsbon of een cursus. Natuurlijk zijn de deals iedere dag anders en kunnen alle bedrijven DayDeal benaderen als zij op onze site willen adverteren.

Ik ben een ondernemer en wil met jullie een deal aangaan, wat nu?

Wilt u een deal plaatsen op DayDeal, neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij staan u graag te woord. Dit kan tijdens kantooruren op 0900 - 22 28 889 (€0,01 p/min) of via info@daydeal.nl.

Hoe wordt mijn aanbieding opgemaakt?

DayDeal verzorgt de gehele aanbieding voor u: dus ook de teksten en de afbeelding van uw advertentie. Onze grafische vormgevers zorgen ervoor dat uw aanbieding aantrekkelijk wordt opgemaakt. Als u speciale wensen heeft voor uw advertentie, dan horen wij dit uiteraard graag van u.

Wanneer wordt mijn deal vertoond?

DayDeal neemt contact met u op om met u af te spreken wanneer uw aanbieding op onze website geplaatst wordt. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u op deze dagen genoeg personeel beschikbaar heeft, bijvoorbeeld voor vragen door potentiƫle klanten.

Hoe krijgen wij het geld dat verdiend is aan onze aanbieding?

U hoeft voor de plaatsing en de opmaak niets te betalen: deze kosten neemt DayDeal geheel voor haar rekening. Wanneer u een deal heeft geplaatst, verzamelen wij alle betalingen van klanten. Deze klanten krijgen een speciale code op hun voucher die ze bij u in moeten leveren. U kunt de ingeleverde codes gemakkelijk invoeren in het partnersysteem van DayDeal. Iedere vrijdag betaalt DayDeal vervolgens aan u het geld van de ingeleverde bonnen uit.

Staat uw deal dus een half jaar op onze website, kunt u iedere week voor vrijdag de codes invoeren. Zo hoeft u niet tot het eind van uw aanbieding te wachten voordat u het geld ontvangt. DayDeal rekent een succesfee van maximaal 50%, wat inhoudt dat u minimaal 50% van alle verkochte bonnen uitbetaalt krijgt!

Kan ik achteraf opvragen wie mijn aanbieding allemaal heeft gekocht?

Dit is helaas niet mogelijk in het kader van de privacy voorwaarden: de gegevens die uw afnemers aan ons toevertrouwen houden wij geheim.