Moederdagdeal: 30% korting op hoge kwaliteit thee van Harney & Sons

30% korting op het uitgebreide assortiment van Harney & Sons. Je bestelt al een luxe verpakking kruiden thee voor slechts:

3,15
Gemiste deal
30%
Korting
415
Geclaimd
00:00:00
De DayDeal is doorgegaan!
€ 560,25 bespaard!
415 personen hebben al € 560,25 bespaard!

Heb jij nog geen cadeau voor moederdag en is je moeder een theeliefhebster? Dan is de kwaliteit thee van Harney & Sons een perfect cadeau om je moeder mee te verwennen! Gebruik bij je bestelling de kortingscode ‘SALE30’ en profiteer van maar liefst 30% korting op het gehele assortiment!

Moederdagdeal: 30% korting op hoge kwaliteit thee van Harney & Sons

Highlights

  • 30% korting op het totale assortiment van Harney & Sons
  • In 2007 verkozen tot de beste thee in de wereld
  • 1% van de netto inkomsten van Harney & Sons gaat naar een ecologisch-doel
  • Ideaal moederdagcadeau

Voorwaarden

  • Exclusief verzendkosten á €3,95
  • Bij bestellingen vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten
  • Gebruik bij je bestelling de kortingscode ‘SALE30’

Volledige omschrijving

Zondag 11 mei is het weer moederdag. Heb jij nog geen cadeau en drinkt je moeder graag thee? Dan is de hoge kwaliteit thee van Harney & Sons precies wat je zoekt. Tijdelijk profiteer je van maar liefst 30% korting op het gehele assortiment!

Harney & Sons
Het assortiment van Harney & Sons bestaat uit hoge kwaliteit thee, geselecteerd door specialisten die de hele wereld afreizen op zoek naar de beste thee. Harney & Sons staat voor eerlijke handel, wat inhoudt dat de thee is ontwikkeld met respect voor het milieu en de arbeiders, zonder kinder- en dwangarbeid.Assortiment
Er is een uitgebreid koosjer en biologisch assortiment thee beschikbaar. Dat de kwaliteit van de Harney & Sons thee wordt gewaardeerd, blijkt ook wel uit het feit dat de thee in 2007 door de United Kingdom Tea Council werd uitgeroepen tot beste thee in de wereld! Naast een uitgebreid assortiment thee vind je in het assortiment van Harney & Sons o.a. theekisten, theeblikken en theerekjes, waarmee jij je collectie compleet maakt.

Takeya accessoires
Naast Harney & Sons thee kunt u bij Takeya terecht voor design accessoires. Je vindt hier onder andere travel mugs, teamakers, drink makers en glass water bottles. Variërende accessoires dus die jou helpen bij genieten van thee! Bekijk hier het assortiment Takeya accessoires.

Gratis Airtight Jug + Organic Yerba Mate - Kruiden Thee
Als extra ontvang je bij bestelling boven de €50,- ook nog een gratis Airtight Jug. Deze Airtight Jug is geschikt om vers gemaakte thee voor langere tijd goed te houden en is voorzien van een lekvrij, luchtdicht deksel. In de zomer is dit tevens uitermate geschikt als limonade en water karaf. Bij uw bestelling boven de €50,- ontvangt u tevens een set populaire kruidenthee uit Zuid Amerika!

Wilt u de smaak van echte Harney & Sons thee ervaren? Bestel dan met de kortingscode ‘SALE30’ en ontvang 30% korting op het gehele assortiment!

Wat:
Waar:
Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen, dan staan onze medewerkers je graag te woord.
0900 -22 28 889
(€0,01 p/min)

Ma t/m Vr 09:00 - 17:00 uur
Wilt u ook een betere naamsbekendheid in uw stad en meer klanten?

DayDeal helpt u verder!
E-mail: info@daydeal.nl