OVER ONS

Lokaal de beste aanbieding, voor de laagste prijs!

Wil je naar de kapper, lekker uit eten of naar een evenement maar heb je geen zin om hier veel geld aan uit te geven? Dan zit je bij DayDeal helemaal goed! Bij ons vind je namelijk de beste aanbiedingen voor de laagste prijs. Iedere dag plaatsen wij een landelijke en een lokale aanbieding met minimaal 50% korting waar jij gebruik van kunt maken. Zo hoef je voor de beste aanbieding niet eens je stad uit!

Consumenten en DayDeal

Elke dag is anders, zo ook bij DayDeal. Wij hebben 37 stadsportalen met daarin iedere dag een andere aanbieding. Zo heb je als je in Groningen woont, ook echt een aanbieding uit Groningen en niet uit Rotterdam. Wel zo makkelijk! Ook krijg je iedere dag toegang tot een landelijke deal met extra veel korting. Bij DayDeal kun je voor lage prijzen genieten van goede kwaliteit. Of het nu gaat om beauty, verzorging, shoppen of eten: bij ons vind je het allemaal voor de laagste prijs. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dagelijks de beste deals uit jouw regio in je mailbox!

Bedrijven en DayDeal

Op korte termijn veel nieuwe klanten? Of wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Dat kan gemakkelijk en snel met een deal op DayDeal. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een korting weggeven van minimaal 50%: wij doen de rest. Uw aanbieding op DayDeal komt via ons onder de ogen van duizenden potentiële klanten. Wij maken uw aanbieding voor u op, inclusief een passende afbeelding. Deze aanbieding wordt vervolgens via e-mail gestuurd naar al onze lokale nieuwsbriefleden en ook geplaatst op social media kanalen als Twitter, Facebook en Hyves. Veel aandacht voor uw bedrijf dus, zonder dat u hiervoor hoeft te betalen! Wilt u ook uw bedrijf onder de aandacht brengen van duizenden potentiële klanten? Neemt u dan contact met ons op via 0900 - 22 28 889 (lokaal tarief) of lees hier hoe een advertentie op DayDeal voor uw organisatie succesvol is!

Behind the scenes van DayDeal

DayDeal is een handelsnaam van Allebedrijvenin en heeft 37 stadsportalen waarin dagelijks wisselende aanbiedingen worden geplaatst. De medewerkers van DayDeal zijn gespecialiseerd in internet en marketing en denken dagelijks na over nieuwe functionaliteiten om de site te optimaliseren. Onze DayDealers zijn daarnaast gek op social media én op korting. Zij weten dus precies wat jij wilt en gaan iedere dag weer op zoek naar de beste kortingen waar iedereen blij van wordt. Daardoor krijg jij iedere dag een fantastische aanbieding in je mailbox!